TOPOLOGIYA ELEMENTLERIN OQÍTÍW USÍLLARÍ - Qaypnazarova, G.X. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada pedagogika universitetlari talabalariga topologiya bо‘yicha amaliy kо‘nikmalarni egallashga yordam berishning amaliy jihatlari, о‘qitish usullari va topologiya kursining ahamiyati kо‘rib chiqiladi.
Keywords: topologiya; gomeomorfizm; bog‘lanishlilik; topologik modellar; o‘qitish usullari; hamkorlikda ishlash