OLIY TA’LIM MUASSASALARDA TASVIRIY SAN’AT FANI DARSLARIDA NATYURMORT ISHLASHNING SODDALASHTIRILGAN USULLARI - Dushabayeva, G.M. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada tasviriy san’at fani darslarida natyurmort ishlashning soddalashtirilgan usullari va bosqichlari yoritib berilgan. Shuningdek, Tasviriy san'atni o'qitishda natyurmort mavzusi muhim o'rin tutadi, chunki natyurmort orqali siz ushbu janrning turli xil turlari orqali ham ijodiy, ham tarbiyaviy vazifalarni hal qilishi ilmiy asoslangan.
Keywords: tasviriy san’at; natyurmort ishlash; natyurmort; san'atni o'qitish; pedagogik texnologiyalar; tasviriy san’at usullari