JOQARÍ OQÍW ORÍNLARÍNDA BILIM SAPASÍN ASÍRÍW MÁSELELERI - Sabirova, M.; Yerejepov, М. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada oliy taʼlim muassasalarida taʼlim sifatini oshirishga taʼsir etuvchi omillar koʻrsatilgan. Shuningdek, ta’limni tashkil etish ta’limni ta'minlash va boshqarish jarayonini o‘z ichiga olgan murakkab tizim sifatida qaraladi.
Keywords: sifat; ta’lim; omil; oliy ta’lim; kadrlar; ta’lim mazmuni