OQİTİWDA KOGNITIV PEDAGOGIKALİQ TEXNOLOGIYALARDİŃ ORNİ HÁM ÁHMIYETI - Pazılov, M.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada, ta’lim jarayonida kognitiv pedagogika texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati xususida so‘z yuritiladi.
Keywords: zamonaviy ta’lim; kognitiv texnologiya; algoritm; optimallashtirish; intensivlashtirish; evristika; kompetensiya; paradigma