ОЛИЙ ҲАРБИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ҲАРБИЙ ПЕДАГОГ КАДРЛАРНИ ТАЙЁРЛАШ ТИЗИМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШДА ҲАЛҚАРО ТАЖРИБАНИНГ ТАҲЛИЛИ - Акбарходжаев, К.А. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ушбу мақолада ривожланган хорижий мамлакатларда ҳарбий таълим тизимидаги муҳим хусусиятлари, олий ҳарбий ўқув юртлари ўқитувчиларига қуйиладиган асосий талаблар ҳамда профессор-ўқмиувчмларнинг тайёрлаш ва малакасини ошириш босқичлари баён этилган.