AYÍRÍM ALGEBRALÍQ AŃLATPALARDÍŃ MÁNISLERIN ESAPLAW USÍLLARÍ - Djumabaev, N. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada «ayrim algebraik ifodalarni hisoblash» usullari ko‘rsatilgan.
Keywords: algebraik ifodalar; hisoblash usullari; kvadrat ildiz; kub ildiz; birikma ildiz