ДИЛОРОМ АБДУРАҲМОН ШЕЪРИЯТИДА ОШИҚ ВА ИШҚ ТАЛҚИНИ - Жумаева, С. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Мазкур мақолада ўзбек шеъриятига янги ифода йўллари, янгича поэтик тафаккур, ҳеч бир кутилмаган ташбеҳлар билан кириб келган Дилором Абдураҳмон шеъриятининг поэтик оламига саёҳат қилинади.