MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI RITORIKA BILAN TANISHTIRISHNING AHAMIYATI - Shamuratova, X. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni ritorika bilan tanishtirish bo’yicha chet el olimlarining fikrlari talqilangan.
Keywords: ritorika; muloqot; notiqlik; tafakkur; qobiliyat; xulq-atvor