O‘QUVCHILARNING IJTIMOIY-MADANIY KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHDA BLOG TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH YO‘LLARI - Yusupov, B.B. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada adabiy taʼlim jarayonida o‘quvchilarning ijtimoiy-madaniy kompetensiyasini shakllantirishda blog texnologiyalaridan foydalanish yo‘llariga doir metodik muammo xususida so‘z yuritiladi.
Keywords: adabiy taʼlim; ijtimoiy-madaniy kompetensiya; shaxs; taʼlim-tarbiya integratsiyasi; kompetentlik; blog texnologiyasi; turkiy xalqar adabiyoti; intellektual qobiliyat; texnologiya