APPLICATION OF INNOVATIVE METHODS IN TEACHING FOREIGN LANGUAGES - Turgunova, F.M. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada chet tillarini o‘qitish jarayonida zamonaviy innovatsion usullardan foydalanishning ahamiyati va xususiyatlari haqida so‘z boradi. Chet tillarida nutq ko‘nikmalarini samarali rivojlantirish uchun qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan ba’zi samarali usullar keltirilgan. Chet tillarini o‘qitishda talabalarning kommunikativ kompetensiyasini shakllantirish va rivojlantirishda ko‘plab afzalliklarga ega bo‘lgan drama darsi usuli batafsil tahlil qilindi.
Keywords: innovatsion usullar; kompetentsiya; muloqot; og'zaki nutq; teatrlashtirilgan dars; kreativlik