TALABALARDA MA’NAVIY-AXLOQIY TAFAKKURNI SANOGEN TARBIYALASHDA PEDAGOGNING KASBIY KOMPETENTLIGI MASALASI XORIJ TAJRIBASIDA - Sabirova, Ch.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada talabalarda maʼnaviy-axloqiy tafakkurni sanogen tarbiyalashda pedagogning kasbiy kopetentli masalalariga doir asoslar yoritib berilgan.
Keywords: talaba; maʼnaviy-axloqiy tarbiya; maʼnaviy- axloqiy tafakkur; tarbiya jarayoni; sanogen tarbiya; ma’naviy-axloqiy qadriyatlar; o‘z-o‘zini tahlil qilish; o‘z-o‘zini baholash va o‘z-o‘zini o‘zgartirish