TEMURIY MALIKALAR MA’NAVIY MEROSI ASOSIDA TALABA-QIZLARDA MA’NAVIY-AXLOQIY QADRIYATLARNI TAKOMILLASHTIRISHDA AUDITORIYADAN TASHQARI MASHG‘ULOTLARNING O‘RNI - Qurbonova, D.T. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada talaba-qizlarda ma’naviy-axloqiy qadriyatlarni takomillashtirish bo‘yicha auditoriyadan tashqari mashg‘ulotlarni tashkil qilish va ularning ahamiyati o‘rganilgan.
Keywords: ma’naviyat; talaba-qizlar ma’naviyati; auditoriyadan tashqari tadbir; ma’naviy-axloqiy sifatlar