XIMIYA SABAǴÍNDA INTEGRACIYALASQAN OQÍTÍW - Jarekeyeva, D.; Abdisattarova, E.; Sultanov, M. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada “integratsiya” tushunchasining qisqacha ta’rifi berilgan. Maktabda kimyo kursini chuqurroq o‘qitishda kimyoning biologiya, geografiya, kundalik hayot, atrof-muhit, tibbiyot, tarix va ingliz tili bilan integratsiyalashuvi misollar bilan keltirilgan.
Keywords: kimyo; integratsiya; o‘quvchi; element; reaksiya; dars