CLIL YONDASHUVIGA ASOSLANGAN BIZNES-TADBIRKORLIK TA’LIMI - Mirzakarimova, M.M. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada yangi turdagi mutaxassisni rivojlantirish g‘oyasini hayotga tatbiq etish, tadbirkorlik faoliyatini tashkil etishning zamonaviy CLIL yondashuvini ochib berish va yoshlarning zamonaviy tadbirkorlik faoliyatini rivojlantirish bo‘yicha istiqbolli nuqtayi nazar va zamonaviy tadbirkorlik faoliyatining ta’limiy usullari, uzluksiz ta’limda uzviylik tamoyillari muhokama qilingan.
Keywords: uzluksiz o‘qitish; tadbirkorlik; biznes; mehnat bozori; yoshlar; jamiyat; milliy innovatsion tizim