RAQAMLI TA’LIM JARAYONINI SAMARALI TASHKIL ETISHDA GOOGLE CLASSROOM PLATFORMASIDAN FOYDALANISH - Ilyasova, Z.K. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada raqamli ta’lim jarayonini samarali tashkil etish imkonini beruvchi Google xizmatlaridan foydalanishning asosiy afzalliklari haqida so‘z boradi. Tahlillar asosida raqamli ta’lim muhitini yaratish muammolari aniqlanib, Google Classroom platformasi orqali raqamli ta’lim jarayonini tashkil etish bo‘yicha tavsiyalar berildi.
Keywords: ta’lim; raqamli texnologiyalar; bulutli hisoblash; bulutli texnologiyalar; Google Classroom; LMS; Google Drive; Google Docs; Google ilovalari