JISMONIY TARBIYA MASHG‘ULOTLARIDA О‘QUVCHILARGA ESTETIKAGA OID TASAVVURLARNI SHAKLLANTIRISH VA QIZIQISHLARNI FAOLLASHTIRISH IJTIMOIY-PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Djoldasov, R. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Mazkur maqolada jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarida о‘quvchilarga estetikaga oid tasavvurlarni shakllantirish va unga bо‘lgan qiziqishlarni faollashtirish ijtimoiy-pedagogik muammo sifatida ta’lim amaliyotidagi ahvoli va uning yechimlari borasida fikrlar keltirilgan.
Keywords: mashg‘ulot; pedagogika; jismoniy tarbiya; estetik jihat; ta’lim; tarbiya; muammo; estetik tuyg‘u; jarayon