KIMYONI O‘QITISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR - Ajieva, M.B.; Begmanova, G.; Naurizbaeva, T. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Mazkur maqolada raqamli texnologiyalar, ta’limda raqamli va bulutli texnologiyalardan foydalanish, raqamli texnologiyalar ta’lim tizimi vositalari, pedagogika, pedagogik texnologiyalar va ularning ahamiyati, kimyoni o‘qitishda raqamli texnologiyalarning ahamiyati haqida tushunchalar berilgan.
Keywords: pedagogika; pedagogik texnologiyalar; kimyo; raqamli va bulutli texnologiyalar; o‘qitishda raqamli texnologiyalar