SHAŃARAQTÍŃ SOCIYAL-PEDAGOGIKALÍQ TIYKARLARÍ - Abdimuratova, N.P. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada yoshlarni oilaviy hayotqa tayyorlash mexanizmlari ilmiy-pedagogik jihatdan tadqiq qilingan.
Keywords: ota-ona; tarbiyachi; jamiyat; pedagogika; psixologiya; shaxs; oila