HIKOYALARDA TARIXIY HAQIQATNING AKS ETISHI - Amirqulova, Z.M. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada mustaqillik davri o`zbek adabiyotida yaratilgan tarixiy hikoyalarda ifodalangan tarixiy shaxslar, tarixiy haqiqatlar asosida ifodalangan.