QARAQALPAQ TILINDE LEKSIKOLOGIYANÍ OQÍTÍW TEXNOLOGIYALARÍ - Aitenova, Z.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada darsda qo‘llaniladigan ko‘rgazmali qurollarning turlari haqida fikr yuritiladi. Umumta’lim maktablarida lug‘atlarning turlari, qo‘llanilishi haqida ham tushunchalar berilgan.
Keywords: grafika; sxema; jadval; lug'at; diagramma; badiiy; rasm; texnik vositalar; metodika