QARAQALPAQSTAN SHARAYATÍNDA SHÍǴÍS KATRANÍ (CRAMBE ORIENTALIS L.)NÍŃ BIO-EKOLOGIYALÍQ ÓZGESHELIKLERI - Baltabaev, M.T.; Ismamutova, A.T. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada Qoraqalpog’iston sharoitidagi sharq katrani (crambe orientalis l.)ning madaniy sharoitdagi bioekologik o‘ziga xosligi o‘rganilmoqda.