CHIZIQLI EMAS ALGEBRAIK TENGLAMALARNI YECHISH USULLARI - Kalmuratova, S.M.; Tursınbekova, I.J.; Muxiyatdinov, J.K. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada algebraik tenglamalarni yechishning hisoblash amaliyotida keng qo‘llaniladigan, ko‘phadlarni ko‘paytuvchilarga ajratishning Lin Shinge va Fridman usullari va ularning berilgan aniq tenglamalarni yechishga tatbiqlari bayon qilinadi.
Keywords: algebraik tenglama; ko‘phad; Lin usuli; Fridman usuli; yaqinlashish; eng so‘nggidan oldingi qoldiq