ЖАМОАТ ХАВФСИЗЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШ СОҲАСИДА КАДРЛАР ТАЙЁРЛАШДА ЖАНГОВАР ТАЙЁРГАРЛИКНИНГ АҲАМИЯТИ - Байдадаев, И.Ш. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Мақолада жамоат тартибини сақлаш ва хавфсизлигини таъминлаш соҳасидаги кадрлар тайёрлаш тизимининг ўзига хос хусусиятлари, соҳани ривожлантириш ва тегишли ҳуқуқий меъёрларни киритиш бўйича юртимизда олиб борилган сўнгги ислоҳотлар ҳамда соҳада кадрлар тайёрлашда муаммолар ва уларнинг ечимлари юзасидан маълумотлар келтириб ўтилган.