MILLATLARARO OILALARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI VA TIPOLOGIYASI - Roziqova, M.O. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada baynalminal oilalar, millatlararo nikohlar, ularning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari, ya’ni ushbu oilalarda nikoh oldi motivlari, oilaviy munosabatlar hamda ularning tipologiyasi haqida nazariy ma`lumotlar keltirilgan, psixologik xususiyatlari tahlil qilingan.
Keywords: oila; nikoh; bag‘rikenglik; millat; millatlararo; baynalminal; bietnik oilalar; urf-odat