THE IMPORTANCE OF PRIORITIZING REQUESTS IN SERVICING PROCESS - Zakirov, V.M.; Abdullaev, E.S. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada masofaviy tizimlarda xizmat koʻrsatish vaqtini qisqartirishda soʻrovlarga ustuvorlik asosida xizmat koʻrsatishning afzalliklari tahlil qilingan va soʻrovlarga ustuvorlik berishning xizmat koʻrsatish vaqtiga ta’siri muhokama qilingan.
Keywords: masofaviy xizmat koʻrsatish tizimlari; soʻrovlarga xizmat koʻrsatish usullari; soʻrov ustuvorligi; xizmat koʻrsatish vaqti; soʻrov turlari