DENE TÁRBIYASÍ HÁM SPORT PENEN SHUǴÍLLANÍWDA EKOLOGIYALÍQ FAKTORLARDÍŃ TÁSIRI - Ramazanov, M.B. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada sportchı organizmiga atrof-muhit va ekologik omillarning ta’siri, tabiatning tabiiy sog‘lomlashtiruvchi vositalaridan foydalanishning zarur omillari boʻyicha tavsiyalar berilgan.
Keywords: tabiat; atrof-muhit; tabiiy omillar; ekologiya; organizm; harakat faoliyati; salomatlik; jismoniy faoliyat