INSANǴA MANIPULYACIYALÍQ TÁSIRDIŃ ÓZGESHELIKLERI - Joldasbayev, O.Y. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Bu maqolada axborotga berilgan ta’riflar va insonga axborot psixologik ta’sirda manipuliyatsiya tushunchasining keng qoʻllanishi haqida soʻz yuritiladi. Axborotni yashirish manipulyatsiyaning majburiy belgisi sifatida tahlil qilinadi.
Keywords: axborot; manipuliyatsiya; g‘oya; jamiyat; globalloshuv; ma’naviyat; inson; internet; psixologiya