YOSHLARNING FUQAROLIK TARBIYASIDA FUQAROLIK POZITSIYANING OʻRNI - Orınbetov, N.T. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizdagi yoshlarning fuqarolik tarbiyasi va unda fuqarolik pozitsiyasining o'rni, muammolari, xorij tajribalari haqida so'z boradi.
Keywords: globallashuv; fuqarolik tarbiya; fuqarolik ta’lim; fuqarolik pozitsiyasi; qadriyatlar; huquqiy ta’lim; huquqiy tarbiya; huquqiy madaniyat