SCHOLARS’ VIEW ABOUT APPROACHES OF TEACHING LITERATURE IN EFL CLASSROOMS - Djoldasova, G.B.; Alimbetova, M.M. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Adabiyot ingliz tilini rivojlantirishda, ayniqsa, muloqot ko‘nikmalarini oshirish, madaniy ongini yuksaltirish va o‘quvchilarni rag‘batlantirishda muhim o‘rin tutadi. Ushbu maqolada darslarni o‘tkazishda o‘qituvchilar uchun foydali bo‘lishi mumkin bo‘lgan turli yondashuvlar, shuningdek, chet tili darsida adabiyotni integratsiya qilish usullari muhokama qilingan.
Keywords: adabiyot; badiiy matn; yondashuv; til bilish; til o‘rgatish