PEDAGOG VA UNING SHAXSIY RIVOJLANISHIDA KOPING STRATEGIYANING O‘RNI - Karshieva, D.S. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Mazkur maqolada pedagog faoliyatida koping strategiyaning amaliy ahamiyati tahlil qilingan.
Keywords: psixologiya; stress; koping strategiya; hayot sifati; salomatlik