INFORMATIKA PÁNIN OQITIWDA QOLLANILATUǴIN INTERAKTIV PROGRAMMALAR HÁM WEB-SAYTLARDIŃ ABZALLIQLARI - Orinbayeva, A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarida informatika fani o‘qituvchilari tomonidan qo‘llaniladigan interfaol dasturlar va veb-saytlar yaratishning afzalliklari va jarayonlari haqida so‘z boradi.
Keywords: interaktiv ilovalar; veb-saytlar; o‘qitish; dasturlash tillari