KREDIT-MODULLI SISTEMADA INDIVIDUAL OQIW PROCESSLERIN SHÓLKEMLESTIRIWDIŃ PEDAGOGIKALIQ MEXANIZMIN JETILISTIRIW - Yesemuratov, B. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bu maqolada O‘zbekiston Respublikasi ta’lim tizimida joriy qilingan kredit-modul sistemasi va uning ahamiyati haqida fikr yuritilgan. Shu bilan birga bu tizimga talabalarning munosabati tayyorligi bo‘yicha fikr-mulohazalari bayon qilingan.
Keywords: kredit-modul tizimi; masofaviy ta'lim; oliy ma'lumot; ta'lim; kredit