IXTISOSLASHTIRILGAN TA’LIM JARAYONIDA O‘QUVCHILARNING IQTIDORINI RIVOJLANTIRISHGA OID JAHON TAJRIBALARI TAHLILI - Pazilov, M.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada ixtisoslashtirilgan ta’lim jarayonida o‘quvchilarning iqtidorini rivojlantirishga oid jahon tajribalari tahlili hususida fikr yuritiladi.
Keywords: ta’lim; kashfiyot; ixtiro; Yaponiya; turniket; Yevropa; assambleya; Eurotalant; Parij; ixtisoslashtirilgan ta’lim; iqtidorli o‘quvchi