BASLAWISH BILIMLENDIRIWDI MODERNIZACIYALAWDIŃ DÁSTÚRIY TÁMIYNATLARIN JETILISTIRIWDE PEDAGOGIKALIQ PRINCIPLERGE SÚYENIWDIŃ AHMIYETI - Nauruzbaeva, A.S. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada boshlang‘ich ta’limni modernizatsiyalash uchun dasturiy ta’minotni takomillashtirishda pedagogik tamoyillarga tayanish muhimligi bayon etilgan.
Keywords: ta'lim; modernizatsiya; tamoyil; dasturiy ta'minot; til; maktab; o'rganish; o'qitish