KURASH MASHG‘ULOTLARIDA KURASHCHILARNING MA’NAVIY MADANIYATINI TARBIYALASH MASALALARI - Sh.Mirzambetov, P.; Urazov, R.D. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada kurash mashg‘ulotlari jarayonida iqtidorli-yoshlarning barkamol inson bo‘lib tarbiyalanishida yuksak ma’naviy qadriyatlarning o‘rni va roli ko‘rsatib berilgan. Yurtimizning bugungi kunda kurash mashg‘ulotlari orqali yoshlarning kelajagi barkamol va salohiyatli avlodni tarbiyalashiga bog‘liq bo‘lgan holatlar yoritilgan.
Keywords: kurash mashg‘ulotlari; ma’naviy borlik; axloqy ideal; intellektual rivojlangan; yuksak ma’naviyat; salohiyat; qadriyat; yuksak axloqiy tarbiya