MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IQTISODIY BILIMLARINI RIVOJLANTIRISHDA O‘YINNING ROLI - Allaberganova, N.P. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning iqtisodiy bilimlarini rivojlantirish uchun maktabgacha ta’lim tashkilotida o‘yin faoliyatining o‘ziga xos xususiyatlari va turlari ko‘rib chiqiladi. Maktabgacha yoshdagi bolalarning iqtisodiy bilimlarini rivojlantirishga yordam beradigan eng samarali o‘yin faoliyatini aniqlash haqida ma’lumotlar beriladi.
Keywords: iqtisod; madaniyat; iqtisodiy tajriba; iqtisodiy muammo; ilmiy salohiyat; didaktik o‘yin; iqtisodiy jumboqlar