OLIY TA’LIMDA TADQIQOT ISHLARINI YOZISH JARAYONIDA TANQIDIY FIKRLASHNING O‘RNI - Abdikarimova, F.B. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalari talabalariga topshiriladigan ilmiy-tadqiqot ishlarini yozishning har bir bosqichida tanqidiy fikrlashning ahamiyati berilgan.
Keywords: dalillarni izohlash; ma‘lumot; argument; topshiriq savol; axborot globallashuv; akademik yozuv