SH.SEYITOVTIŃ «XALQABAD» ROMANINIŃ LEKSIKALIQ O‘ZGESHELIKLERI - Erjanova, D.Q. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada qoraqalpoq yozuvchisi Sh.Seyitovning “Xalqobod” romanining lug‘aviy xususiyatlari, sinonim, antonim, omonim, arxaizm, frazeologik birliklarni qo‘llash mahorati o‘rganildi.
Keywords: qoraqalpoq tili; Sh.Seyitov; lug‘at; roman; sinonim; antonim; omonim; arxaizm va frazeologik birliklar