АВТОМОБИЛ ЙЎЛЛАРИДАГИ ТИРБАНДЛИКЛАР МУАММОЛАРИ ВА УЛАРНИ ОЛДИНИ ОЛИШНИНГ ЗАМОНАВИЙ ЙЎЛЛАРИ - Тажимуратов, У.Р.; Самадов, Ғ.А.; Тажимуратов, Р.О.; Жуманиёзов, Э.Х.; Тажимуратов, А.У. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мақола чорраҳалардаги тирбандлик, йўл транспорт ходисалари ва улар билан боғлиқ бўлган ўлим кўрсаткичини камайтиришга қаратилган. Шунингдек, янгидан ихтиро қилинган кўпфунционал йўл белгилари, уларнинг хизмат сифатини яхшилашга қўшадиган ҳиссаси ва бошқа бир қанча афзалликлари ҳақида сўз боради.