ФИЗИК ЖАРАЁНЛАРНИ МОДЕЛЛАШТИРИШ АСОСИДА ПОЛИТЕХНИК ТАФАККУРНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Рўзиева, Д.С. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мақолада физика фани мисолида техника йўналишидаги олий таълим муассасалари талабаларининг политехник тафаккурини дастурий моделлаштириш методи орқали ривожлантириш имкониятлари келтирилган.