КИЧИК МАКТАБ ЁШИДАГИ ЎҚУВЧИЛАРДА АГРЕССИВ ҲУЛҚ-АТВОР ШАКЛЛАНИШИДА ОММАВИЙ АХБОРОТ ВОСИТАЛАРИНИНГ ЎРНИ - Конратбаева, А.Б. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ушбу мақолада кичик мактаб ёши давридаги ўқувчиларда агрессив хулқ-атвор намоён бўлишида оммавий ахборот воситаларининг ўрни ва тадқиқот натижаларидан кичик намуна келтирилган.