KASBIY STRESS VA KASBIY SO‘NISH HOLATLARINI TASHHISLASHNING PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI - Botirova, D.B. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Mazkur maqolada shaxsning kasbiga nisbatan faolligi va qiziqishini so‘nishi mexanizimlariga eʼtibor qaratilgan, shu bilan birga mazkur holatdagi shaxslarga qanday yordam berish yo‘llariga to‘xtalib o‘tilgan.
Keywords: kasbiy stress; kasbiy so‘nish; kasbiy zerikish; kasbidan bezish; kasbiy o‘zlik; kasbiy “men”lik; kasbiy malaka; kasbiy hamkorlik; kasbiy layoqat