BIOLOGIYA TA’LIMIDA TALABALAR EKOLOGIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHDA INNOVATSION METODLAR - Yadgarova, S.K. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada innovatsion jarayonlarni tashkil etish, “Innovatsion ta’lim texnologiyalari” va “ta’lim innovatsiyalari” tushunchalarining mazmuni va mohiyati, ekologik xarakterga ega bo’lgan kunlarni nishonlash masalalari yoritilgan.
Keywords: innovatsiya; innovatsion ta’lim; ilg’or pedagogik ta’lim; ekologik tarbiya; ekologik madaniyat