TA’LIMDA FANLARARO INTEGRATSIYANI TA’MINLASHDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Zaripova, D.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada ta’limni fanlararo integratsiyani ta’minlashda innovatsion ta’lim texnologiyalaridan foydalangan holda o‘qitish metodikasini samaradorligi berilgan.
Keywords: ta’lim islohotlari; innovatsion o‘qitish; faol ta’lim; innovatsion faoliyat; elektron ta’lim; kompyuter yordamida o‘qitish; aqlli texnologiyalar