ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎРГАНИШ ЖАРАЁНИДА ТАЛАБАЛАРНИНГ МАДАНИЯТЛАРАРО АЛОҚАЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК ШАРТЛАРИ - Менлимуратова, Э.А. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мақолада чет тили компетенциясини ривожлантириш учун зарур бўлган талабалар ўртасида маданиятлараро муносабатларни ривожлантиришнинг педагогик шартлари муҳокама қилинади, олий касбий таълим эҳтиёжлари ва талаблари, таълим шароитлари каби омиллар ҳисобга олинади.