TALABALARǴA ÁMELIY JUMISLARDI ORINLAWDA QOLLANILATUǴIN INTERAKTIV USILLAR HAQQINDA MAǴLIWMATLAR - Qazaxbaev, S. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada chet tili darslarida interfaol usullardan foydalanishning ahamiyati haqidagi fikrlar berilgan. Bugungi kunda o‘qituvchi va talabaning dars jaroyonidagi o‘rni haqida ma’lumot berilgan. Muallif ulug‘ olimlar fikrlaridan misollar keltirgan. Maqolada oldindan rejalashtirilgan darsning mohiyati nimadan iborat bo‘lishini ko‘rsatgan.
Keywords: uslub; interfaol; pedagogik jarayon; pedagogika texnologiya; ko‘nikmalarni shakllantirish; boshqarish; maqsad