Chizmachilikni o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarNI tatbiq etish vositalari - Esboganova, B. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada oliy ta’lim chizmachilik fanini o‘qitishda pedagogik texnologiyalarni tatbiq etish orqali dars samaradorligini hamda talabalarni faolligini oshirish metodikasi bayon qilingan.
Keywords: faollik; fazoviy tasavvur; pedagogik texnologiya; tafakkur; xayol; texnologiya; ko‘nikma; qobilyat; malaka; metodika