SÍDÍQ ShAYÍR DÓRETIWSHILIGIN OQÍTÍW USÍLLARÍ - Davletov, B.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada Sidiq shoir ijodini o’qitish masalalari talqin qilingan. Shoir ijodini tadqiq etish va o‘qitish «Sinkveyn», «Intervyu» metodlari yordamida o’rganilgan. Shoirning ijod yo’lini o’qitishda interfaol metodlarni qo’llanishning samaradorligi misollar bilan ko’rsatib berilgan.
Keywords: shoir; she’riyat; usul; «sinkveyn»; «intervyu»; yumor-satira; qissaxon; dars; sintez