ЭЛЕКТРОН ТАЪЛИМ РЕСУРСЛАРИ ВОСИТАСИДА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИ КАСБИЙ ФАОЛИЯТГА ЙЎНАЛТИРИБ ЎҚИТИШ - Алламбергенова, М.Х. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ушбу мақолада электрон таълим ресурслари воситасида ахборот технологияларини касбий фаолиятга йўналтириб ўқитиш ҳамда унинг бўлғуси мутахассис фаолиятидаги аҳамияти ҳақида сўз юритилади.