TALABALARNI MADANIYATLARARO KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR MUHITINING O‘ZIGA XOSLIGI - Tleumuratova, A.B. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada talabalarni madaniyatlararo kommunikativ kompetensiyasini rivojlantirish jarayonida innovatsion texnologiyalar muhitining o‘ziga xosligi va mohiyati haqida gap boradi.
Keywords: texnologiyalar; innovatsion ta’lim; madaniyatlararo kommunikativ kompetensiya; kommunikativ kompetensiya